WARSZTATY DLA ZAPRACOWANYCH 4-5 CZERWCA

WTOREK, 4.06, TEMAT: SEZONOWA KUCHNIA WE WROCLAVII

I tura warsztatów - start godzina 17:00
II tura warsztatów - start godzina: 19:00
Czas trwania jednej tury warsztatów – ok. 60 min.

Dla kogo: dla osób zapracowanych, którym zależy na zdrowym odżywaniu się

 

W czerwcowej kuchni królować będzie rabarbar, szparagi, bób i fasolka. Pod okiem Beaty Śniechowskiej będzie można przygotować wegetariańskie posiłki, które są idealne, aby zabrać je do pracy w formie lunch boksu lub zjeść w formie obiadu czy kolacji. Prowadzący szczególną uwagę poświęcą przygotowaniu szparagów w sposób idealny. Zarówno zielonych, jak i białych. Przewidziany będzie również warzywny deser.

Menu:

  • Zielone szparagi, kasza pęczak z bobem i miętą, rzodkiewki, jajko w koszulce, migdały
  • Serniczki z białych szparagów, kruszonką kokosową i sosem rabarbarowy

ŚRODA, 5.06, TEMAT: KUCHNIA DLA ZDROWIA I URODY

I tura warsztatów - start godzina 17:00
II tura warsztatów - start godzina: 19:00
Czas trwania jednej tury warsztatów – ok. 60 min.
Dla kogo: dla osób zapracowanych, którym zależy na zdrowym odżywaniu się

Poznajcie bohaterów letniej kuchni – chłodnik z kiszonych buraków, nowalijki, maliny i szparagi. Pod okiem Beaty Śniechowskiej będzie można przygotować smakowite posiłki, które są idealne, aby zabrać je do pracy w formie lunch boksu lub zjeść w formie obiadu czy kolacji. Prowadzący zaprezentują również, jak przygotować przepyszną troć wędrowną i zielone „kaszotto”.

Menu:

  • Chłodnik idealny z kiszonych buraków, maślanki, nowalijek, malin
  • Troć wędrowna, szparagi, jajko w koszulce, zielone „kaszotto”

REGULAMIN

Karta lojalnościowa